Diensten

We gebruiken enkel noodzakeljke cookies om de functionaliteit van de website te garanderen. Begrepen

Taxidiensten

Snel en correct kunt u een taxi bestellen bij ons. U kunt dit online boeken of telefonisch reserveren. Laat onze ervaren chauffeurs u stipt ophalen en vlot van a naar b vervoeren.

Luchthavenvervoer

Wij regelen uw vervoer naar de gewenste luchthaven, ook die van onze buurlanden! Onze chauffeurs brengen u vlot en veilig. Dit allemaal aan vaste en scherpe tarieven ongeacht het verkeer of tijdstip.

Verre afstandritten

Wij rijden ook over de grens, u kunt genieten van uw lange rit zonder rekening te houden met het verkeer.

Zakelijke vervoer

Buiten particulieren rijden wij ook voor bedrijven. Wij plannen uw zakelijke ritten en zorgen dat u of uw klanten altijd op tijd arriveren.

Express diensten

Mk service is gespecialiseerd in expresszendingen. Dit zijn zendingen waarbij de goederen onmiddellijk van punt A naar punt B geleverd worden. U kunt ons zowel telefonisch als per mail contacteren. Wij aanvaarden enkel kleine zendingen en documenten.

Dringende documenten

Er zijn bepaalde documenten die gevoelige informatie bevatten en die daarom op een veilige en snelle manier verzonden moeten worden. Wij kunnen uw documenten ophalen en direct afleveren. Op Mk service kunt u rekenen op een veilige en discrete levering.