Over ons

We gebruiken enkel noodzakeljke cookies om de functionaliteit van de website te garanderen. Begrepen
MK service

Wie zijn we ?

MK service is een professioneel taxibedrijf die oplossingen biedt voor al uw vervoersbezwaren. Onze ervaren chauffeurs in dienst staan altijd voor u klaar zodat u van een zorgeloze en comfortabele rit kan genieten. Flexibiliteit hoort ook bij onze filosofie en dit trachten we ook na te leven.

De diensten die we aanbieden omvatten bestelde ritten voor zowel in het binnen- en buitenland, luchthavenvervoer (ook een luchthaven in het buitenland) en dringende en niet-dringende documenten of pakketten die in alle discretie naar de bestemming geleverd moeten worden.

Daarnaast bieden we onze diensten niet alleen aan particulieren, maar ook bedrijven kunnen er gebruik van maken.

We streven naar uw tevredenheid en vertrouwen in onze diensten.

Mk service

Ons aanbod

Taxidiensten

Een taxi bestellen kan telefonisch, via Whatsapp of online geboekt worden. Laat onze ervaren chauffeurs u stipt ophalen en vlot vervoeren in één van onze luxemodellen.

Luchthavenvervoer

Heen en terugritten naar de luchthaven wordt door ons geregeld. We zorgen ervoor dat het correcte voertuig u in alle comfort naar uw bestemming brengt.

Verre afstandsritten

Verre ritten binnen en buiten de Belgische grenzen aanvaarden we ook. Deze kunnen op voorhand besteld worden of op het laatste moment.

Documenten

Dringende en niet-dringende documenten worden in alle discretie netjes naar de gevraagde bestemming gebracht.